Παραδείγματα βιογραφικών ανά Κλάδο

Περιηγηθείτε ανάμεσα σε εκατοντάδες βιογραφικά για να βρείτε την σωστή μορφή και στυλ για τις ανάγκες σας. Βρείτε τα καλύτερα παραδείγματα βιογραφικών σε αυτή την συλλογή, αναπτυγμένα και προσαρμοσμένα απο επαγγελματίες. Εξοικονομήστε χρόνο και δημιουργήστε ένα υπέροχο επαγγελματικό βιογραφικό.

resume professions

Επιλέξετε την κατηγορία της καριέρα σας

Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη συλλογή από παραδείγματα βιογραφικών για διάφορα επαγγέλματα. Θα βρείτε βιογραφικά για θέσεις λογιστών, θέσεις βοηθών γραφείου, βοηθούς διοικητικών υπαλλήλων, ελεύθερες θέσεις εξυπηρέτησης πελατών, υπαλλήλους και ταμίες καταστημάτων, θέσεις γραμματέων και δικηγόρων, βιογραφικά για θέσεις γενικής απασχόλησης, βιογραφικά για το χώρο του μάρκετινγκ, βιογραφικά για θέσεις υπευθύνων πωλήσεων και πολλά άλλα.

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Τεχνολογία της πληροφορίας

Εδώ θα βρείτε όλες τις συμβουλές, τα εργαλεία αλλά και τα παραδείγματα βιογραφικών που θα χρειαστείτε για για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό Βιογραφικό για τον κλάδο της Τεχνολογίας της Πληροφορικής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξτε ένα από τα δοκιμασμένα πρότυπά μας, να εισαγάγετε τα στοιχεία σας και ξεκινήστε τις αιτήσεις σήμερα! Η χρήση ενός προτύπου σας επιτρέπει να το επεξεργάζεστε και να το ενημερώνετε όσο συχνά θέλετε, ενώ δεν υπάρχει ανώτατο όριο στον αριθμό των προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Πωλήσεις

Αναζητείτε μια θέση στις πωλήσεις; Δείτε μερικά παραδείγματα Βιογραφικών του κλάδου και μετά θα είναι παιχνιδάκι. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο μας για την εύκολη δημιουργία βιογραφικών με το πάτημα ενός κουμπιού, και φτιάξτε το δικό σας επαγγελματικό βιογραφικό.

Μάρκετινγκ

Είτε ψάχνετε για την πρώτη σας δουλειά στο μάρκετινγκ, ή απλώς ψάχνετε να φτιάξετε ένα βιογραφικό που θα σας χαρίσει την προαγωγή που θέλετε, τα παραδείγματα βιογραφικών μας θα σας βοηθήσουν να να εντυπωσιάσετε και εν τέλει, να προσληφθείτε. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να τα καταφέρετε σε αυτόν τον τομέα. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε καλύτερα τον εαυτό σας δημιουργώντας το τέλειο βιογραφικό για εσάς!

Λογιστική και Οικονομικά

Είτε θέλετε να κάνετε καριέρα στη λογιστική ή τα οικονομικά, ή απλώς για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, αυτά τα παραδείγματα βιογραφικών είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν.

Διοίκηση

Ένα διοικητικό βιογραφικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας στον τομέα της διοίκησης. Για όσους έχουν εμπειρία και αναζητούν εργασία στο βιομηχανικό τομέα ή άλλο, μη διοικητικό, περιβάλλον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το βιογραφικό για να αναδείξετε τη σχετική εμπειρία και πώς αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα περιβάλλον γραφείου.

Φαγητό & Εστίαση

Στα παραδείγματα βιογραφικών που σχετίζονται με το χώρο της εστίασης και των τουριστικών έχουμε δημιουργήσει μια ποικιλία διαφορετικών βιογραφικών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δουλειά που ψάχνετε. Είτε ψάχνετε για παραδείγματα βιογραφικών ως σερβιτόροι, οικοδεσπότες, μάγειρες, διαχειριστές ή ακόμα και ως επαγγελματίες σε σπα, δείτε τα δείγματα προτύπων βιογραφικών.

Συντήρηση και Επιδιορθώσεις

Ψάχνετε για έναν εργοδότη που θα εκτιμήσει τις δεξιότητές σας στις Συντηρήσεις και Επιδιορθώσεις; Τα δωρεάν δείγματα βιογραφικών μας είναι σχεδιασμένα να αναδεικνύουν τις ικανότητες και τη σκληρή δουλειά σας. Επιπλέον, για να κάνουμε την καλύτερη πρώτη εντύπωση, συμπεριλάβαμε μια φωτογραφία σας στο βιογραφικό σας, μαζί με αναφορές και διακρίσεις που έχετε λάβει για την προσπάθεια και τη δουλειά σας. Κάθε δείγμα είναι μοναδικά προσεγμένοι, ώστε οι πιθανοί εργοδότες να μπορούν να αποκτήσουν αμέσως μια καλή εικόνα για εσάς.

Ιατρική

Τα εκπληκτικά παραδείγματα βιογραφικών μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, ανεξάρτητα από την κατάστασή σας. Από την ιατρική έως τον επιχειρηματικό τομέα αλλά και τις καλές τέχνες και πολλά άλλα, έχουμε συντάξει για εσάς εκατοντάδες διαφορετικούς τύπους βιογραφικών. Σε συνδυασμό με το ισχυρή λειτουργία δημιουργίας βιογραφικών, θα εγγυόμαστε ότι έχετε ένα εντυπωσιακό βιογραφικό μέσα σε λίγα λεπτά.

Μηχανική

Είτε ψάχνετε για μια νέα θέση ως μηχανικός είτε ξεκινάτε τώρα την επαγγελματική σας καριέρα, πρέπει να έχετε ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο βιογραφικό για μηχανικούς, μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας αυτά τα πρότυπα.

Δημιουργία και Πολιτισμός

Αυτά τα παραδείγματα βιογραφικών για δημιουργικά επαγγέλματα και επαγγέλματα που σχετίζονται με τον πολιτιστισμό είναι ιδανικά για σχεδιαστές, καλλιτέχνες ή κάποιον που θέλει να παρουσιάσει το πορτφόλιό του μέσα στο βιογραφικό του. Χρησιμοποιώντας χρώματα, σχήματα και εικονίδια για να επισημάνετε τις δεξιότητες και τις διακρίσεις σας, αυτά τα παραδείγματα βιογραφικών αποτελούν το τέλειο εργαλείο για έναν δημιουργικό επαγγελματία που αναζητά εργασία.

Κοινωνική Εργασία

Το καλύτερο παράδειγμα βιογραφικού για τους κοινωνικούς λειτουργούς που θέλουν να ενταχθούν στον κλάδο ή αυτούς που θέλουν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους.

Αθλητισμός και Φυσική Κατάσταση

Αν ψάχνετε για ένα παράδειγμα βιογραφικού για εργασία που σχετίζεται με τη φροντίδα της φυσικής κατάστασης, καταλαβαίνουμε πως η άσκηση και η διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας είναι προτεραιότητα στη ζωή σας. Το βιογραφικό σας ως επαγγελματίας που ασχολείται με την υγεία και την ευεξία θα πρέπει να μπορεί να αποδείξει στους εργοδότες πως βρίσκεστε σε εξαιρετική φόρμα, ενώ παράλληλα ενδέχεται να θέλετε να συζητήσετε κι άλλες δεξιότητες που έχετε κατακτήσει μέσω, για παράδειγμα, της αναρρίχησης, του τρεξίματος ή της κολύμβησης. Αν θελήσετε να επιδείξετε ξεκάθαρα τις αθλητικές σας ικανότητες στο βιογραφικό σας, θυμηθείτε να εκμεταλλευτείτε τη μορφή που σας προσφέρουν τα μπλοκ και να αναλύσετε τις λεπτομέρειες του αθλήματός σας, καθώς και τους λόγους που το αγαπάτε.

Μεταφορές & Logistics

Πολλοί αναζητούν δουλειά στον κλάδο των μεταφορών. Προκειμένου να κάνετε τη διαφορά ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους, είναι σημαντικό να έχετε ένα ισχυρό βιογραφικό που να αναδεικνύει την εμπειρία και την εκπαίδευσή σας.

Άλλο

Η εύρεση εργασίας δεν είναι τυχαία. Πρέπει να έχετε στην κατοχή σας τα κατάλληλα εργαλεία και να ξέρετε και πώς να τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Με σκοπό να σας βοηθήσουμε, το Βιογραφικό σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε παραδείγματα βιογραφικών που ξεχωρίζουν και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ο τέλειος οδηγός για να συντάξετε το βιογραφικό σας.