Πρότυπα Βιογραφικών

Το ταλέντο και οι γνώσεις σας αξίζουν την καλύτερη εκπροσώπηση. Αποκτήστε εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος και θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας.

modeles

Πώς μπορώ να δημιουργήσω χωρίς κόπο ένα βιογραφικό;

Ένα τέλειο βιογραφικό είναι το κλειδί για μια υπέροχη δουλειά, για όσους αναζητούν μια. Αυτό είναι το σημείο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε, προσφέροντας πρότυπα βιογραφικών σχεδιασμένα από επαγγελματίες. Το εύκολο διαδικτυακό μας εργαλείο για τη δημιουργία των βιογραφικών θα σας βοηθήσει, ενώ παράλληλα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε μια συνοδευτική επιστολή για τις ανάγκες τις αίτησής σας.

Δημιουργία του βιογραφικού μου

Επαγγελματικά Πρότυπα Βιογραφικών

Επιλέξτε δημιουργικά, εκλεπτισμένα, επαγγελματικά ή μοντέρνα πρότυπα βιογραφικών. Ο δημιουργός βιογραφικών μας δημιουργεί πάνω από 20 πρότυπα. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε χρώμα ή να προσαρμόσετε τη διάταξη σε όπως επιθυμείτε. Χρονολογικά αντίστροφα, λειτουργικά πρότυπα βιογραφικών ή συνδυασμός αυτών.

Επεξεργαστείτε τη διάταξη του βιογραφικού σας όπως επιθυμείτε.

Επιλέξτε το διάκενο, τις γραμματοσειρές και τα μεγέθη. Μπορείτε να υπογραμμίσετε, να γράψετε με πλάγια ή έντονη γραφή το κείμενό σας, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρότυπο βιογραφικού του MS Word. Εσείς συμπληρώνετε την εμπειρία σας και τις δεξιότητές σας, και εμείς αναλαμβάνουμε την παρουσίασή τους, ενώ σας παρέχουμε με τα καλύτερα σχέδια που θα συναντήσετε στην αγορά.

Τύποι Προτύπων

 • Επαγγελματικό Πρότυπο Βιογραφικού
 • Απλό Πρότυπο Βιογραφικού
 • Μοντέρνο Πρότυπο Βιογραφικού
 • Δημιουργικό Πρότυπο Βιογραφικού
 • Λειτουργικό Πρότυπο Βιογραφικού

resume formats

Πλεονεκτήματα του Διαδικτυακού μας Εργαλείου για Δημιουργία Βιογραφικών

Το CV Builder είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας προτύπων βιογραφικού που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Παρακάτω είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι πελάτες μας:

  Επαγγελματικό Πρότυπο Βιογραφικού

  Υπάρχει λόγος που είναι ένα από τα κορυφαία πρότυπα βιογραφικών. Το επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού προσφέρει στους υποψηφίους ένα ξεκάθαρο, κλασσικό βιογραφικό που δίνει έμφαση στα επιτευγματα, τις δεξιότητες, τους στόχους και την εμπειρία, έναντι των αχρείαστων στοιχείων του σχεδιασμού.

  Με ξεκάθαρα τμήματα στην επαγγελματική σας σύνοψη, εκπαίδευση, εμπειρία και δεξιότητες, οι εργοδότες θα μπορέσουν να δουν ότι είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για τη δουλειά με μόνο μια ματιά.

  Τα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικού είναι εξαιρετικά για όλους τους κλάδους. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όσους βρίσκονται στους επιχειρηματικούς χώρους, όπως την εξυπηρέτηση πελατών, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.

  Να θυμάστε ότι ενώ οι γνώσεις και οι δεξιότητές σας είναι πολύ σημαντικές ως επαγγελματίας, ο χαρακτήρας σας και οι εντυπώσεις που αφήνετε μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος των υποψηφίων.

  Απλό Πρότυπο Βιογραφικού

  Αυτός ο λιτός και κλασικός τύπος βιογραφικού συνήθως έχει καινούργιες γραμματοσειρές οι οποίες βοηθούν στο σχεδιασμό του τέλειου βιογραφικού. Ο κομψός σχεδιασμός βασίζεται στις μεγάλες και έντονες κεφαλίδες, που οργανώνουν την σύνοψη της εργασιακής εμπειρίας, των δεξιοτήτων και της εκπαίδευσης του υποψηφίου σε ευανάγνωστες ζώνες, οι οποίες εντυπωσιάζουν τους υπεύθυνους προσλήψεων και τους εργοδότες,

  Είναι κατάλληλο για πολλούς τομείς και θέσεις εργασίας. Επιπλέον, προβάλει τις επιτυχίες σας μαζί με την προσωπικότητά σας και σας βοηθά να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψηφίους. Είναι εύκολο να το συναντήσετε στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς είναι πολύ ιδιαίτερα απλό, όπως προδίδει και το όνομά του.

  Μοντέρνο Πρότυπο Βιογραφικού

  Ένα μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού ταιριάζει με την περιγραφή του και έχει σχεδόν όλα τα στοιχεία ενός μοντέρνου βιογραφικού. Συνδυάζει ένα ξεκάθαρο, συνεπές στυλ με μια ανεπιτήδευτη φινέτσα.

  Το μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού κάνει την εμπειρία σας, την προηγούμενη θέση σας, την σύνοψη, και την εκπαίδευσή σας ορατή και ελκυστική.

  Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές προτύπου βιογραφικού, ιδανικό για τους υποψήφιους που ψάχνουν ένα κλασικό βιογραφικό με μια μοντέρνα πινελιά. Πολλοί επαγγελματίες σε διαφορετικούς τομείς το συστήνουν, συμπεριλαμβανομένων των τομέων των πωλήσεων, της υγείας και της εκπαίδευσης.

  Λειτουργικό Πρότυπο Βιογραφικού

  Το λειτουργικό πρότυπο βιογραφικού είναι κατάλληλο για κάποιον που έχει συναντήσει δυσκολίες στην επαγγελματική του πορεία. Οι υποψήφιοι που έχουν βιώσει κενά στο ιστορικό εργασίας τους ή που άλλαζαν συχνά θέσεις εργασίας θα βοηθηθούν πολύ από αυτόν τον τύπο.

  Αυτό συμβαίνει γιατί ένα λειτουργικό πρότυπο βιογραφικού θα σας βοηθήσει να στρέψετε την προσοχή στον τομέα την εκπαίδευσης και στον τομέα των δεξιοτήτων, αντί στον τομέα που αναφέρεται χρονολογικά η εργασιακή εμπειρία, που συχνά είναι πολύ ευαίσθητη πληροφορία για τους υποψηφίους.