Διαχειριστής εστιατορίου βιογραφικό: Με αυτό το βιογραφικό θα σας προσλάβουν σίγουρα!

Ο κλάδος της εστίασης είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα στην χώρα μας, προσθέτοντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας με σταθερά αυξανόμενο ρυθμό. Οι διαχειριστές ή υπεύθυνοι ή manager εστιατορίων είναι ένα από τα επαγγέλματα που γνωρίζουν μεγάλη άνθηση, καθώς έχουν το πιο σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας ενός εστιατορίου.

Средняя оценка для этого шаблона

5.0
Rated 5.0 out of 5
Из 1 отзывов покупателей

Είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη των καθημερινών λειτουργιών, τη διαχείριση του προσωπικού, τη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών και εν τέλει για τη διατήρηση της κερδοφορίας του εστιατορίου.

Οι διαχειριστές εστιατορίων έχουν πολλές ευκαιρίες απασχόλησης σε τοπικά εστιατόρια, καφέ και μπαρ έως εστιατόρια ξενοδοχείων μεγαλύτερης κλίμακας, αλυσίδες ξενοδοχείων ή εγκαταστάσεις αναψυχής. Οι θέσεις εργασίας για διαχειριστή εστιατορίου αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ μέσα στην επόμενη δεκαετία, ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Το πτυχίο σε επιχειρηματικές ή τουριστικές σπουδές δεν είναι απαραίτητο για να γίνετε διαχειριστής εστιατορίου, αλλά θεωρείται ένα προσόν που μπορεί να δώσει ένα πλεονέκτημα στην αναζήτηση εργασίας. Μια μαθητεία θα μπορούσε επίσης να εκτιμηθεί από κάποιους εργοδότες. Το πιο σημαντικό στοιχείο, όμως, εδώ είναι η πρακτική εμπειρία που θεωρείται απαραίτητη σε αυτόν τον τομέα.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Οι περισσότεροι εργοδότες αναζητούν διευθυντές εστιατορίων που να διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων, όπως ηγεσία, επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων και έξυπνη οικονομική διαχείριση. Πρέπει να είναι σε θέση να διαχειρίζονται πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ποιότητας και συνέπειας.

Ένα βιογραφικό ισχυρό και σωστά οργανωμένο μπορεί να σας εξασφαλίσει μια πολυπόθητη συνέντευξη και να σας φέρει ακόμα πιο κοντά στη θέση διαχειριστή εστιατορίου που αναζητάτε εδώ και καιρό. Διαμορφώστε το βιογραφικό σας ώστε να τραβά το ενδιαφέρον και να κλέβει τις εντυπώσεις με έξυπνους τρόπους και τεχνικές. Όταν το βιογραφικό σας τονίζει τα πλεονεκτήματα και τις ικανότητες θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη θέση.

Μισθολόγιο και Απολαβές για έναν Διαχειριστή Εστιατορίου

Οι διευθυντές εστιατορίων μπορούν να απασχοληθούν σε πλήθος επιχειρήσεων, όπως πολυτελή εστιατόρια, ξενοδοχεία, καζίνο, κρουαζιερόπλοια και άλλα. Το επάγγελμα γνωρίζει μεγάλη ζήτηση ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες σε τουριστικές περιοχές. όπου η απασχόληση μπορεί να αποφέρει μεγάλες απολαβές, όμως είναι συνήθως για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για πιο μόνιμη εργασία σε εστιατόρια και επιχειρήσεις που λειτουργούν, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

Οι περισσότεροι διαχειριστές εστιατορίων λαμβάνουν μισθό από 952 έως και 4.000 ευρώ το μήνα. Ένας διευθυντής εστιατορίου χωρίς εμπειρία μπορεί να λάβει από 952 έως 1.900 ευρώ. Μετά από κάποια χρόνια εργασιακής εμπειρίας, το εισόδημά τους ανεβαίνει και μπορεί να κυμανθεί από 1.150 έως 2.300 ευρώ. Γενικά, οι απολαβές των διαχειριστών εστιατορίων ποικίλουν και εξαρτώνται από την εμπειρία τους και το είδος εστιατορίου στο οποίο απασχολούνται.

💡Ο μέσος μισθός για έναν διευθυντή εστιατορίου στην Ευρώπη είναι 40.000 ευρώ ετησίως. Οι πιο δημοφιλείς χώρες για τους υπεύθυνους εστιατορίων στην Ευρώπη είναι η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Εργασιακές ευθύνες ενός Διευθυντή Εστιατορίου

Τα καθήκοντα ενός διευθυντή εστιατορίου ποικίλλουν ανάλογα με το είδος του εστιατορίου και συχνά εξαρτώνται από τον εργοδότη. Για να εκτελούν καλά τα καθήκοντά τους, οι διευθυντές εστιατορίων απαιτούν θα πρέπει να είναι προνοητικοί και να έχουν καλές δεξιότητες οργάνωσης, επίλυσης προβλημάτων και επικοινωνίας. Οι τυπικές αρμοδιότητες διευθυντή εστιατορίου περιλαμβάνουν:

  • Γενική διαχείριση και διοίκηση της επιχείρησης.
  • Έλεγχος του λειτουργικού κόστους και προώθηση της αποτελεσματικότητας.
  • Εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια οικονομική αναφορά.
  • Διαχείριση κρατήσεων πελατών.
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων.
  • Εξυπηρέτηση πελατών.
  • Ανάπτυξη προωθητικών ενεργειών.
  • Ενημέρωση για νέες τάσεις σε τεχνολογία τροφίμων.
  • Διαχείριση, πρόσληψη, εκπαίδευση και επίβλεψη προσωπικού.
  • Καταγραφή εμπορευμάτων και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας.
  • Προγραμματισμός μενού, εισαγωγή νέων πιάτων.
  • Καθιέρωση και διατήρηση πολιτικών και πρωτοκόλλων υγιεινής.
  • Διαχείριση οργάνωσης εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Πως να δημιουργήσετε το καλύτερο βιογραφικό σημείωμα για Διαχειριστή Εστιατορίου

Όταν πρόκειται για ένα επάγγελμα με μεγάλο ανταγωνισμό, όπως ο διαχειριστής εστιατορίου, θέλετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει για να αυξήσετε τις πιθανότητες να πάρετε τη θέση. Διαμορφώστε λοιπόν το βιογραφικό σας με προσοχή και αφοσίωση δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα δυνατά σας σημεία και τις δεξιότητες που θα σας κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Πρώτα απ’ όλα, ο διευθυντής εστιατορίου που αναζητούν οι περισσότεροι εργοδότες θα πρέπει να είναι πολύ καλός στην επικοινωνία. Αυτό το προτέρημα βοηθά στο να επιλύει προβλήματα τόσο μεταξύ των εργαζομένων όσο και να διαχειρίζεται τα θέματα των πελατών. Επιπλέον, ο υπεύθυνος του εστιατορίου θα πρέπει να διαθέτει διοικητικές ικανότητες ώστε να μπορεί οργανώσει τα ωράρια των εργαζομένων και τις αλλαγές στο προσωπικό και άλλα.

Παράλληλα, είναι απαραίτητες σε ένα διευθυντή δεξιότητες και ιδιότητες οικονομικής διαχείρισης, καθώς πολλές φορές η εξισορρόπηση μεταξύ ποιότητας και προσιτότητας είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον χώρο της εστίασης🍽️. Πολλοί εργοδότες επίσης θεωρούν ως μεγάλο πλεονέκτημα όταν ένας διευθυντής του εστιατορίου έχει εκτεταμένες γνώσεις ή και εμπειρία μαγειρικής και διαθέτει καλή μνήμη υλικών και πιάτων. Έτσι μπορεί να παρέχει στους πελάτες και στο προσωπικό όποιες πληροφορίες χρειάζονται ενώ παράλληλα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τις προμήθειες υλικών που εξαρτώνται από την εποχικότητα και τη βιωσιμότητα.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πιο σημαντικά στοιχεία που αναζητούν οι περισσότεροι εργοδότες σε ένα βιογραφικό διαχειριστή εστιατορίου. Φροντίστε λοιπόν να τονίσετε ξεκάθαρα αυτά τα σημεία αλλά και να δώσετε μια γενικότερη εικόνα φροντίδας και οργάνωσης σε όλο σας το βιογραφικό που θα αντικατοπτρίζει και την προσωπικότητα σας ως εργαζόμενος.

💡Μόνο το 10% των αιτήσεων εργασίας καταλήγουν σε προσκλήσεις για συνέντευξη, στο 20% αυτών προσφέρεται δουλειά.

Προσαρμόστε το βιογραφικό σας

Για το καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να προσαρμόσετε το προφίλ σας και το βιογραφικό σας στο σύνολό του στην συγκεκριμένη θέση του διευθυντή για την οποία κάνετε αίτηση. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή θέσης εργασίας και δείτε ποιες συγκεκριμένες δεξιότητες και εμπειρία αναζητούν. Στη συνέχεια, κάντε μια λίστα με τα ευρήματα σας και χρησιμοποιήστε τα για να ενημερώσετε το περιεχόμενό του βιογραφικού σας. Για παράδειγμα, εάν υποβάλλετε αίτηση για τη διαχείριση ενός εστιατορίου πολυτελείας και έχετε προηγούμενη εμπειρία σε ένα τέτοιου είδους εστιατόριο, θα πρέπει να το καταστήσετε σαφές στο βιογραφικό σας.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Σχεδιασμός

Το βιογραφικό σας ως διαχειριστής εστιατορίου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να παρουσιάσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας στους πιθανούς εργοδότες. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας είναι καλά σχεδιασμένο, συνοπτικό και εύκολο στην ανάγνωση. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέξτε μια σαφή και ευανάγνωστη γραμματοσειρά, όπως Arial, Georgia ή Times New Roman. Επίσης, χρησιμοποιήστε bullet points για να διευκολύνετε την ανάγνωση και να κρατήσετε το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για την εμπειρία και τις δεξιότητες σας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σχεδιάσετε ένα αποτελεσματικό βιογραφικό Διαχειριστή Εστιατορίου:

  • Χρησιμοποιήστε μια σαφή και ευανάγνωστη γραμματοσειρά.
  • Εφαρμόστε ένα δείγμα βιογραφικού που είναι αποτελεσματικό και ελκυστικό.
  • Χρησιμοποιήστε bullet points για να διευκολύνετε την ανάγνωση.
  • Περιλάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για την εμπειρία και τις δεξιότητες σας.
  • Ελέγξτε προσεκτικά το βιογραφικό σας για τυχόν ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη.
📌Οργανώνοντας τις πληροφορίες σας σε σαφώς καθορισμένες ενότητες και χρησιμοποιώντας μερικά απλά κόλπα μορφοποίησης, το βιογραφικό σας θα αποπνέει επαγγελματισμό.

Μορφή και Δομή

Η μορφή και η δομή του βιογραφικού σας είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν οι εργοδότες. Πρέπει να είναι προσεγμένη και να δείχνει ότι είστε άτομο με προσοχή στη λεπτομέρεια και την οργάνωση.

Χρησιμοποιήστε το πιο δημοφιλές μέγεθος γραμματοσειράς 12 για το κύριο σώμα του κειμένου και ένα μέγεθος γραμματοσειράς 14 για τους τίτλους. Κρατήστε τα περιθώρια σας μικρά σε κάθε πλευρά και χρησιμοποιήστε ένα ίσο διάστημα μεταξύ των γραμμών για ένα καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα. Αποφύγετε τη χρήση έντονων χρωμάτων ή διακοσμητικών στοιχείων για να διατηρήσετε μια επαγγελματική σοβαρότητα σε όλο το κείμενο. Δύο σελίδες Α4 είναι το ιδανικό μήκος βιογραφικού. Ένα σύντομο και συνοπτικό βιογραφικό έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από ένα μακροσκελές βιογραφικό.

Χρησιμοποιήστε την μορφή του βιογραφικού σας για να παρουσιάσετε με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σας στοιχεία. Ξεκινήστε με την μόρφωσή σας αν έχετε αποφοιτήσει από σχολή τουριστικών σπουδών και συνεχίστε με τα σεμινάρια τα οποία έχετε παρακολουθήσει. Στο επόμενο βήμα, αναφέρετε την εμπειρία σας, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας. Αναφερθείτε με μορφή κουκίδων στην εργασιακή σας εμπειρία σε άλλα εστιατόρια και τονίστε την εμπειρία που έχετε αποκτήσει σε χώρους εστίασης παρεμφερείς με αυτόν της θέσης για την οποία κάνετε αίτηση.

Όνομα και Στοιχεία Επικοινωνίας

Τοποθετήστε τις πιο σημαντικές σας πληροφορίες στην κορυφή του βιογραφικού σας, όπως το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email και τη διεύθυνση κατοικίας σας. Έτσι θα είναι πιο εύκολο στον εργοδότη να ανατρέξει σε αυτές τις πληροφορίες όταν θελήσει να επικοινωνήσει μαζί σας. Ακολουθήστε το παρακάτω παράδειγμα:

Όνομα: Βασιλική Αγγελοπούλου
Επάγγελμα: Διαχειριστής Εστιατορίου
Οδός Κατοικίας: Ανδρομάχης 210, Καλλιθέα, Αθήνα, 176 73
Τηλ: +306988888888
Email: vickyagg@example.com
Social Media: linkedin.com/vasilikiaggelopoulou

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Να βάλω φωτογραφία στο βιογραφικό μου;

Τα βιογραφικά με φωτογραφίες γενικά έχουν πιο προσωπική αίσθηση από το απλό κείμενο και χρησιμεύουν ως πρώτη εντύπωση. Ειδικότερα, στην περίπτωση ενός διευθυντή εστιατορίου, η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική. Επομένως, μια καλή φωτογραφία είναι απαραίτητη για το βιογραφικό σας. Φροντίστε η φωτογραφία που θα επιλέξετε να συνδυάζει φιλικότητα μέσα από ένα μικρό χαμόγελο και επαγγελματισμό μέσα από την σωστή επιλογή των ρούχων σας.

Περιγράψτε την Εργασιακή Εμπειρία

Η προσεκτική περιγραφή της εργασιακής σας εμπειρίας θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη εντύπωση στον εργοδότη. Επομένως, στο βιογραφικό σας πρέπει να παρουσιάσετε έξυπνα τις προηγούμενες εργασίες σας. Δουλεύοντας με αντίστροφη χρονολογική σειρά, αναφέρετε την επαγγελματική σας εμπειρία. Είναι απαραίτητο να παρουσιάσετε βασικές πληροφορίες όπως ο τίτλος της θέσης εργασίας σας, το όνομα της εστιατορίου, οι ημερομηνίες που εργαστήκατε σε αυτό και οι αρμοδιότητες που είχατε αναλάβει.

Για να μην αφήσετε έξω από το βιογραφικό σας πολύτιμες πληροφορίες, κάντε μια λίστα με τα προηγούμενα εργασιακά σας καθήκοντα. Από αυτή τη λίστα επιλέξτε τα πιο σημαντικά και σχετικά για να τα παρουσιάσετε στο βιογραφικό σας με κουκίδες κάτω από την ενότητα εργασιακής εμπειρίας.

Μια καλή συμβουλή είναι να τονίσετε αρμοδιότητες από τους προηγούμενους χώρους εργασίας σας που να έχουν σχέση με τη θέση για την οποία κάνετε την αίτηση. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε πληροφορίες για τα επιτεύγματά σας. Για παράδειγμα, αν αυξήθηκαν οι πωλήσεις του εστιατορίου κατά τη διάρκεια της εργασίας σας σε αυτό, μπορείτε να το αναφέρετε στο βιογραφικό σας.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Εάν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις με μια κουζίνα ή κάτι άλλο και είναι σχετικό με τη θέση της αίτησης, κάντε το σαφές στο βιογραφικό σας. Για παράδειγμα, εάν υποβάλλετε αίτηση για διαχείριση ενός εστιατορίου που ειδικεύεται στα ποιοτικά κρασιά και έχετε εργαστεί στο παρελθόν για αρκετά χρόνια ως επικεφαλής ομάδας σε ένα παρόμοιο εστιατόριο, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς.

Ένα παράδειγμα είναι το εξής:

Διευθυντής εστιατορίου στο Εστιατόριο “Οίνος και εδέσματα”

Ρόλος και αρμοδιότητες:

  • Διασφάλιση της ποιότητας του φαγητού και της εξυπηρέτησης των πελατών.
  • Διαχείριση του προσωπικού του εστιατορίου και διαμόρφωση των ωραρίων του.
  • Οινογνωσία🍷.
  • Προγραμματισμός και προϋπολογισμός του εστιατορίου.
  • Αλλαγές και ενημερώσεις μενού.
  • Επίλυση παραπόνων πελατών.
  • Έρευνα αγοράς και διαμόρφωση καμπάνιας μάρκετινγκ.
📌Η εργασιακή σας εμπειρία και η συμβολή σας στην επιτυχία ενός εστιατορίου στο οποίο είχατε δουλέψει στο παρελθόν μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ακόμα μεγαλύτερες απολαβές.

Εκπαίδευση: Πως να Συμπληρώσετε το Βιογραφικό σας ως Διαχειριστής Εστιατορίου

Το πτυχίο δεν είναι απαραίτητο, όμως οι θέσεις διαχείρισης εστιατορίου καλύπτονται όλο και περισσότερο από άτομα που έχουν σπουδάσει ένα σχετικό αντικείμενο ή που έχουν συμμετάσχει σε πρόγραμμα εξειδικευμένης κατάρτισης. Αν λοιπόν έχετε λάβει κάποια εκπαίδευση ή έχετε πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων ή συναφές με το επάγγελμα του διαχειριστή εστιατορίου θα πρέπει να τα παραθέσετε στο βιογραφικό σας.

Η ενότητα της εκπαίδευσης σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το όνομα της σχολής, την ημερομηνία φοίτησης και τον τίτλο του πτυχίου σας. Εδώ είναι η ευκαιρία σας να παρουσιάσετε και συμμετοχές σας σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή σεμινάρια που η θεματολογία τους ήταν σχετική με τη θέση για την οποία κάνετε αίτηση.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα παρουσίασης εκπαίδευσης σας:

  • Πτυχίο Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς
    2014-2018
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus για σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης
    2017
  • Σεμινάριο Food & Beverage Management
    2019
  • Σεμινάριο Hotel Management, Τουρισμός, Εστίαση
    2020

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Οι Καλύτερες Δεξιότητες που Έχει Ένας Διαχειριστής Εστιατορίου

Οι δεξιότητες είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας ως διαχειριστής εστιατορίου. Για να αναδείξετε τις δεξιότητές σας, δημιουργήστε μια ξεχωριστή ενότητα στο βιογραφικό σας. Η καλύτερη λύση είναι να καταγράψετε τις δεξιότητές σας σε μια λίστα με κουκκίδες. Θυμηθείτε να προσαρμόσετε την ενότητα δεξιοτήτων του βιογραφικού σας στη συγκεκριμένη θέση εργασίας που υποβάλετε αίτηση.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην ενότητα δεξιοτήτων του βιογραφικού σας:

  • Ικανότητες διαχείρισης και διοίκησης.
  • Συντονισμός και βελτιστοποίηση των λειτουργιών του εστιατορίου.
  • Δεξιότητες οικονομικής διαχείρισης.
  • Ικανότητα διαχείρισης κρατήσεων.
  • Διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας των προμηθειών.
  • Δεξιότητες διαχείρισης προσλήψεων, εκπαίδευσης και επίβλεψης προσωπικού.
  • Καθορισμός και επίτευξη στόχων.
  • Βελτιστοποίηση της ροής εργασίας και της παραγωγικότητας.
  • Ισχυρές δεξιότητες εξυπηρέτησης και αντιμετώπισης παραπόνων από τους επισκέπτες.
  • Γνώση των κανονισμών αδειοδότησης, υγείας και ασφάλειας και διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς αυτούς.
  • Γαστρονομικές γνώσεις, ικανότητα έρευνας πιάτων και προγραμματισμός μενού.
  • Σχεδιασμός εταιρικών στρατηγικών.
  • Ικανότητα δημιουργίας στοχευμένων προωθητικών ενεργειών.

Παράλληλα, εμπλουτίστε το βιογραφικό αναφέροντας όλα όσα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα σας συμβάλλουν στο να είστε ένας εξαιρετικός διαχειριστής εστιατορίου:

  • Ικανότητες ατομικής και ομαδικής εργασίας.
  • Ικανότητα ιεράρχησης και διαχείρισης πολλαπλών ευθυνών.
  • Στρατηγική σκέψη.
  • Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας.
  • Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.
  • Αντιληπτική ικανότητα και προνοητικότητα.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Συνοψίζοντας ως Διαχειριστής εστιατορίου: Η Περίληψη του βιογραφικού σας

Είναι πολύ βοηθητικό για αυτόν που διαβάζει το βιογραφικό σας να υπάρχει μία περίληψη του προφίλ σας. Δημιουργήστε ένα κείμενο που να αναφέρει περιληπτικά τα πιο δυνατά σας χαρακτηριστικά σε σχέση με την θέση που θέλετε να πάρετε. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων λαμβάνουν πληθώρα αιτήσεων για ρόλους διευθυντή εστιατορίου, επομένως αυτή είναι η ευκαιρία σας να τραβήξετε την προσοχή τους και να διασφαλίσετε ότι θα διαβάσουν ολόκληρο το βιογραφικό σας.

Παράδειγμα για μια θέση που έχει σχέση με εστιατόριο πολυτελείας σε τουριστική περιοχή:

Σωστό
Έχω 5 χρόνια εμπειρίας ως διευθυντής εστιατορίου και με ιστορικό επιτυχίας στη διαχείριση και την ηγεσία. Διαθέτω πτυχίο Τουριστικών Σπουδών και έχω εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια fine dining, casual dining και fast food. Είμαι ικανός να διαχειριστώ το προσωπικό μου, να δημιουργήσω το μενού🍽️ και να διασφαλίσω ότι το εστιατόριο λειτουργεί ομαλά και αποδοτικά. Έχω καταφέρει να αυξήσω τις πωλήσεις εστιατορίου κατά 15% σε ένα χρόνο. Διαπραγματεύτηκα με προμηθευτές για να εξασφαλίσω τις καλύτερες τιμές και κατάφερα να μειώσω τα έξοδα. Είμαι ένας φιλόδοξος και δυναμικός επαγγελματίας με ισχυρή θέληση για επιτυχία.
Λάθος
Επιθυμώ να εργαστώ σε αυτή τη θέση ως διαχειριστής εστιατορίου γιατί οι απολαβές είναι καλές και θέλω να αποκτήσω αυτή την εργασιακή εμπειρία.
💡Οι γυναίκες αποτελούν περίπου το 40% των διευθυντών εστιατορίων.

Επιπλέον Πληροφορίες για τη θέση του Διευθυντή Εστιατορίου

Μπορείτε να προσθέσετε κι άλλες ικανότητες ενός διευθυντή εστιατορίου που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Αυτές οι ικανότητες περιλαμβάνουν:

Μαγειρική

Προφανώς και ο διαχειριστής εστιατορίου δεν θα χρειαστεί να μπει στην κουζίνα για να μαγειρέψει. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, δεν έχει και καμία σχέση με το προσωπικό της κουζίνας, αρκεί, βεβαίως, οι εργαζόμενοι εκεί να είναι τυπικοί και σωστοί στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ωστόσο, η γνώση μαγειρικής μπορεί να βοηθήσει τον διαχειριστή εστιατορίου να αφήσει τον “ψυχρό” ρόλο που έχει αναλάβει, να έχει πιο βαθιά επικοινωνία με τους πελάτες, αλλά και να “τρέχει” την επιχείρηση με ποιοτικό κριτήριο, πέρα από το καθαρά ποσοτικό και οικονομικό. Οι μάνατζερ παίζουν βασικό ρόλο και στη στελέχωση του μενού, κάτι που βεβαίως, αποφασίζει ουσιαστικά ο εκάστοτε σεφ🧑‍🍳.

Γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών

H γνώση υπολογιστών είναι απαραίτητη για τους υπεύθυνους εστιατορίων στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Στις μέρες μας, οι περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης χρησιμοποιούν κάποιο λογισμικό διαχείρισης αποθέματος και παραγγελιών του εστιατορίου.

Έχοντας γνώσεις υπολογιστών👨‍💻, οι διαχειριστές εστιατορίων μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών τους, να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τους πελάτες και το προσωπικό, να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο, να διαμορφώσουν προωθητικές ενέργειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να βελτιώσουν τα αποτελέσματα του εστιατορίου. Επομένως οι γνώσεις υπολογιστών είναι ένα προσόν που οι περισσότεροι εργοδότες αναζητούν σε μια αίτηση.

Διαχείριση κρίσεων

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές σε ότι έχει να κάνει με τα προβλήματα που ανακύπτουν στα εστιατόρια. Είτε αυτά τα προβλήματα αφορούν τους πελάτες, είτε το προσωπικό, ο μάνατζερ του εστιατορίου οφείλει να δώσει λύση σε αυτά τα ζητήματα πριν γιγαντωθούν και εκθέσουν ανεπανόρθωτα την επιχείρηση. Επειδή, ακριβώς, η καλή φήμη είναι βασικό στοιχείο για την επιτυχημένη πορεία ενός εστιατορίου, ο υπεύθυνος του εστιατορίου καλείται σε πολλές περιπτώσεις να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Από μία τρίχα σε ένα πιάτο πελάτη μέχρι έναν τσακωμό μεταξύ των μαγείρων, στα καθήκοντα ενός διευθυντή εστιατορίου εμπίπτει η άμεση επίλυση κάθε ζητήματος πριν να οδηγήσει σε ακόμα περισσότερο. Είναι μία από τις λεπτές αποχρώσεις της δουλειάς που εκτιμούν πολλοί οι ιδιοκτήτες, γνωρίζοντας ότι έχουν έναν συνεργάτη, έναν διευθυντή με δεξιότητας και ιδιότητες που θα δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Ξένες Γλώσσες

Η γνώση ξένων γλωσσών είναι σημαντική για τους υπεύθυνους εστιατορίων για διάφορους λόγους και στις περισσότερες θέσεις πλέον είναι απαραίτητο προσόν. Καθώς η βιομηχανία της φιλοξενίας γίνεται όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη, η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη ώστε οι διαχειριστές εστιατορίων να εξυπηρετούν πελάτες από διάφορες χώρες. Επιπλέον, ένας διευθυντής εστιατορίου που μπορεί να μιλάει πολλές γλώσσες μπορεί να επικοινωνεί καλύτερα με το προσωπικό του που μπορεί να προέρχεται από διάφορες χώρες. Επιπλέον, η γνώση ξένων γλωσσών κάνει πολύ πιο εύκολη την επέκταση σε νέες αγορές. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ικανότητα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας για διευθυντές εστιατορίων και θα πρέπει να αναφερθεί οπωσδήποτε στο βιογραφικό σας.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες διευθυντή εστιατορίου

Το εστιατόριο είναι μια περίπλοκη και σίγουρα απαιτητική επιχείρηση. Ο μάνατζερ είναι εκείνος που καλείται να αναλάβει την ευθύνη και το βάρος να “τρέξει” την επιχείρηση, εποπτεύοντας όλες σχεδόν τις διαδικασίες.

Ανάλογα πάντα και με την δραστηριοποίηση και συμμετοχή του ιδιοκτήτη, οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ο διαχειριστής μπορεί να διαφέρουν, όπως επίσης και ο μισθός. Παράλληλα, ο μάνατζερ είναι εκείνος που συχνά αποφασίζει αν θα έχει έναν κεντρικό και συγκεντρωτικό ρόλο στο εστιατόριο ή αν θα κατανείμει τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες, έχοντας μία περισσότερο ελεγκτική και διαχειριστική θέση.

Ας δούμε μερικές από τις βασικές ευθύνες και αρμοδιότητες που έχει ένας μάνατζερ εστιατορίου:

Μάρκετινγκ και προώθηση

Όσο καλό φαγητό και αν έχει ένα εστιατόριο, η ποιοτική κουζίνα δεν αρκεί για να φέρει κόσμο στο μαγαζί. Μία από τις αρμοδιότητες του διαχειριστή είναι να αναλάβει την προώθηση του εστιατορίου, κάτι που μπορεί βεβαίως να γίνει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Με την Ελλάδα να είναι μία χώρα που η εστίαση είναι “βασιλιάς” για την οικονομία, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα εστιατόρια είναι τεράστιος. Έτσι, είναι σημαντικό ένας μάνατζερ να μπορέσει να επιλέξει τους τρόπους που το κατάστημα θα γίνει γνωστό και θα προσελκύσει κόσμο. Από τη στιγμή που πείσει τους επισκέπτες να μπουν στο μαγαζί, είναι καθήκον της κουζίνας να τους πείσει με το ποιοτικό φαγητό να γίνουν πιστοί πελάτες.

Οικονομική διαχείριση

Το εστιατόριο είναι μία επιχείρηση με βασικό στόχο της το κέρδος📈. Αυτό όχι απλά δεν αμφισβητείται, αλλά αποτελεί κύριο κριτήριο για τον τρόπο λειτουργίας της. Όλα, όσα αφορούν την επιχείρηση περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα, από το κόστος των υλικών μέχρι τους μισθούς των υπαλλήλων και την επένδυση για διαφημιστική καμπάνια.

Ο υπεύθυνος εστιατορίου είναι σε πολλές περιπτώσεις εκείνους που παίρνει τις αποφάσεις για την οικονομική πολιτική. Στόχος, από τη στιγμή που το μπάτζετ δεν είναι άπειρο, είναι να ισορροπήσει τα κόστη και να προσφέρει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, που θα ικανοποιεί πελάτες, εργαζομένους και φυσικά τον ιδιοκτήτη, που έχει επενδύσει τα χρήματά του στο πρότζεκτ του εστιατορίου.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η θέση εργασίας ενός διευθυντή εστιατορίου περιλαμβάνει και την ανάγκη επικοινωνίας με τους επισκέπτες και τη γενικότερη εξυπηρέτηση πελατών. Από το να οργανώσει ένα αποτελεσματικό σύστημα κρατήσεων, μέχρι να οδηγήσει τους επισκέπτες στο τραπέζι τους, μέχρι να κληθεί να τους… αντιμετωπίσει σε ενδεχόμενα παράπονα. Χρειάζεται ένας δυναμικός άνθρωπος για τη θέση του διαχειριστή, ο οποίος πρέπει να έχει γνώση εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να λύσει τα προβλήματα που ανακύψουν, αποφεύγοντας επέκταση της σύγκρουσης.

Ότι κι αν προκύψει κατά το γεύμα ενός πελάτη, ο στόχος παραμένει να φύγει από το εστιατόριο όσο πιο χαρούμενος ή έστω όσο λιγότερο απογοητευμένος γίνεται.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Εποπτεία προσωπικού

Το προσωπικό είναι η καρδιά κάθε επιχείρησης, με τον διαχειριστή εστιατορίου να έχει καίριο ρόλο σε ότι το αφορά. Από τις προσλήψεις που θα κάνει μέχρι τους μισθούς των εργαζομένων και την κατανομή των αρμοδιοτήτων, ο μάνατζερ οφείλει να κάνει σωστή διαχείριση προσωπικού, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη απόδοση για το εστιατόριο. Στόχος, φυσικά, ένα ομαλό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, χωρίς καταπίεση και γκρίνια, στοιχεία που αργά ή γρήγορα θα έχουν επιπτώσεις και στην πορεία της επιχείρησης.

Ένας καλός διαχειριστής εστιατορίου οφείλει να έχει καλές σχέσεις με τους εργαζόμενους παρέχοντας άνετες συνθήκες εργασίας, ενώ πρέπει να μπορεί να εξομαλύνει έγκαιρα τυχόν παρεξηγήσεις και να επιλύει τυχόν καταστάσεις σύγκρουσης.

Προμήθεια υλικών

Η κουζίνα ενός εστιατορίου είναι ένας ζωντανός οργανισμός, με τα υλικά να είναι απαραίτητο στοιχείο για την δημιουργία ποιοτικών πιάτων. Το πρώτο βήμα, βεβαίως, είναι να υπάρχει σωστή οργάνωση, ώστε το εστιατόριο να μην ξεμένει ποτέ από κάποιο υλικό. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να γίνει κάποια αλχημεία στη συνταγή ή ακόμα και να ανακληθεί η επιλογή από το μενού, κάτι που μπορεί να εκθέσει το εστιατόριο στα μάτια των πελατών.

Πέρα από τη διαθεσιμότητα των υλικών, είναι βασικό να γίνεται προσεκτική έρευνα και επαφές από τον μάνατζερ, ώστε να είναι διαθέσιμα στην κουζίνα υλικά πρώτης ποιότητας. Άλλωστε, τα υλικά🥦 είναι αυτά που μπορούν να κάνουν ακόμα και ένα απλό πιάτο να εντυπωσιάσει με τη γεύση του. Η οικονομία στα υλικά θα οδηγήσει σε μέτρια πιάτα, με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό του προσωπικού να… χαραμίζεται.

Τήρηση προτύπων ποιότητας και διαδικασιών

Ο χώρος της εστίασης φέρει μεγάλη ευθύνη, αφού ένας λάθος χειρισμός μπορεί να καταλήξει με κάποιον πελάτη στο… νοσοκομείο. Γι’ αυτό και υπάρχουν πολύ αυστηρά πρότυπα σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα των υλικών και της συντήρησης των προϊόντων, αλλά και τις συνθήκες εργασίας στην κουζίνα, την καθαριότητα, το υγειονομικό status του προσωπικού και πολλά ακόμη. Πρόκειται για ένα καίριο ζήτημα που ο μάνατζερ δεν μπορεί να αφήσει στην τύχη του. Οι έλεγχοι από την υγειονομική υπηρεσία είναι συχνοί και πολλοί αυστηροί, οπότε οφείλει να τα έχει όλα στην εντέλεια, τηρώντας τις απαιτούμενες διαδικασίες. Ελλιπής τήρηση των υγειονομικών προτύπων από εστιατόρια τα έχει οδηγήσει στην καταστροφή, οπότε είναι ένας χώρος που δεν υπάρχει περιθώριο ρίσκου και ανευθυνότητας.

Συμβουλές για έναν Επιτυχημένο Διαχειριστή Εστιατορίου

Με τη δουλειά ενός διαχειριστή εστιατορίου να είναι πολύπλευρη, είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δεξιότητές σας. Πέρα από τις δεξιότητες καθ’εαυτές, αν θέλετε να “τρέξετε” το μαγαζί με επιτυχία, μπορείτε να ακολουθήσετε τις εξής συμβουλές:

Μάθετε όλες τις εργασίες

Είναι πολύ σημαντικό ο μάνατζερ να γνωρίζει, ότι κι αν συμβαίνει στο εστιατόριο. Ακόμα και αν πρόκειται για εργασίες που δεν θα κάνει ποτέ ο ίδιος, όπως το καθάρισμα ή το μαγείρεμα και το σερβίρισμα, είναι βασικό να έχει γνώση τους, ώστε να αξιολογεί την απόδοση των υπαλλήλων, αλλά και να βελτιώσει τις επιδόσεις τους στο μέγιστο βαθμό, παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις. Παράλληλα, γνωρίζοντας πως να εκτελέσετε κάθε αναγκαία εργασία στο μαγαζί, θα μπορέσετε να βοηθήσετε ενεργά σε περίπτωση που προκύψει οτιδήποτε, από την απροσδόκητη απουσία κάποιου εργαζόμενου ή τη μεγάλη πίεση λόγω φόρτου εργασίας.

Ποντάρετε στο προσωπικό

Είναι πολύ βασικό για έναν μάνατζερ να έχει καλές σχέσεις με το προσωπικό του. Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει καλό κλίμα και τα προβλήματα που αναμφίβολα θα προκύψουν θα λύνονται ομαλά κι εύκολα.

Το πρώτο βήμα, ωστόσο, είναι να υπάρχει αρκετό προσωπικό. Η έλλειψη ατόμων, αλλά και η συνεχής εναλλαγή νέων εργαζομένων οδηγεί σε λάθη, υπερβολική κούραση και δυσφορία μέρους των υπαλλήλων. Έτσι, καλό είναι οι επιχειρήσεις να επενδύουν στο προσωπικό τους, αφού αυτό κυριολεκτικά δουλεύει για να τους φέρει τα κέρδη που επιθυμούν.

Πάρτε feedback από τους επισκέπτες

Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποια κριτική σε διαδικτυακή πλατφόρμα ή κάποια επιστροφή πιάτου στην κουζίνα για να έχετε άποψη για την εικόνα που έχουν οι επισκέπτες για τα πιάτα και γενικά το εστιατόριο.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Κατά την παρουσία σας στον χώρο, μπορείτε να έχετε μία ελαφρά επικοινωνία με τους πελάτες, ώστε να διαπιστώσετε τι θα μπορούσατε να αλλάξετε, τι προβλήματα υπάρχουν, αλλά και τι να αναδείξετε περισσότερο στο μέλλον. Όσο περισσότερα τα άτομα που σας δίνουν feedback, τόσο πιο πλήρη εικόνα έχετε για το κατάστημα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί.

Δραστηριοποιηθείτε στις διαδικτυακές πλατφόρμες

Μεγάλο μέρος από τους πελάτες των εστιατορίων, κυρίως όταν πρόκειται για τους επισκέπτες από άλλες περιοχές, αναζητούν πληροφορίες για εστιατόρια στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να έχετε μία ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, ώστε να προσκαλέσετε επιπλέον κοινό.

Μπορείτε να έχετε τη δική σας σελίδα, αλλά και να προσχωρήσετε σε δημοφιλείς πλατφόρμες αξιολογήσεων. Από τη στιγμή που προσφέρετε ποιοτικό φαγητό και καλή εξυπηρέτηση, είναι σίγουρο, ότι θα αναδειχθείτε στις πλατφόρμες και θα έχετε όλο και περισσότερους νέους πελάτες.

Αποκτήστε την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη

Κάθε ιδιοκτήτης έχει τη δική του προσέγγιση σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις του στη λειτουργία του εστιατορίου. Μερικοί το βλέπουν καθαρά επενδυτικά, αφήνοντας όλες τις αποφάσεις στον διευθυντή, ενώ άλλοι είναι αρκετά παρεμβατικοί, είτε έχουν γνώση του αντικειμένου, είτε και όχι.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να μπορείτε να έχετε καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη, ώστε να μην υπάρχει αμφισβήτηση για τη δουλειά σας. Αυτό, φυσικά, προκύπτει από τα αποτελέσματα που φέρνετε, αφού κρίνεστε διαρκώς.

Επενδύστε στην τεχνολογία

Η τεχνολογία υπάρχει για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Πλήθος τεχνολογικών συσκευών 📱 και εφαρμογών μπορούν να βρουν τόπο σε ένα εστιατόριο, είτε αυτό είναι μοντέρνο, είτε παραδοσιακό. Από την κουζίνα και σύγχρονες, γρήγορες και αποτελεσματικές συσκευές, μέχρι εφαρμογές για τη λήψη παραγγελιών και την οργάνωση των ρεζερβέ τραπεζιών, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει το εστιατόριο να κινείται πολύ πιο γρήγορα, αυτοματοποιώντας και διευκολύνοντας αρκετές εργασίες.

Το κόστος μπορεί να σας φοβίζει, όμως αποτελεί μία επένδυση που είναι πολύ απίθανο να μετανιώσετε.

Η οργάνωση είναι το παν

Με πλήθος εργασιών και λειτουργιών να λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα σε ένα εστιατόριο, η απουσία οργάνωσης μπορεί να είναι καταστροφική. Ο διαχειριστής εστιατορίου είναι ο αρμόδιος για να θέσει αυστηρά πρότυπα οργάνωσης, τα οποία μπορούν να απλοποιήσουν την καθημερινή εργασία και να κάνουν πιο εύκολη, αλλά και πιο αποδοτική τη δουλειά των υπαλλήλων.

Σύνοψη: Γράφοντας το Ιδανικό Βιογραφικό για Έναν Διευθυντή Εστιατορίου

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τη θέση ενός διαχειριστή εστιατορίου στην αγορά εργασίας. Είναι όμως ένα επάγγελμα με μεγάλες προοπτικές και ζήτηση παγκοσμίως. Δημιουργήσετε ένα δυνατό βιογραφικό που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε την ιδανική θέση για εσάς. Φροντίστε να είναι απλό, ευανάγνωστο και να αναδεικνύει έξυπνα την εμπειρία και τις δεξιότητες σας.

Χρησιμοποιήστε ενεργητική γλώσσα και αποφύγετε την χρήση ρημάτων σε απρόσωπη σύνταξη. Ξεχωρίστε από τους υπόλοιπους υποψηφίους τονίζοντας τα δυνατά σας στοιχεία, όπως πτυχίο σε σχετικό τομέα, συμμετοχή σε σεμινάρια, γνώση των ξένων γλωσσών, ικανότητα εργασίας με υπολογιστές. Μην ξεχάσετε να προσαρμόστε το βιογραφικό σας στην θέση που στοχεύετε και να κάνετε μια προσεκτική επισκόπηση του βιογραφικού σας πριν το υποβάλετε.

Διαχειριστής Εστιατορίου βιογραφικό

Συμπληρώστε το Βιογραφικό σας με μια Συνοδευτική Επιστολή

Μια συνοδευτική επιστολή είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα όταν υποβάλετε αίτηση ως διευθυντής εστιατορίου, καθώς η επιλογή των εργοδοτών επηρεάζεται από τις εργασιακές σας εμπειρίες. Μια καλή συνοδευτική επιστολή θα τονίσει τα δυνατά σημεία σας και θα δώσει στον εργοδότη μια καλύτερη αίσθηση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας.

Μιλήστε για τα δυνατά σας στοιχεία, για τις σπουδές και την εμπειρία σας, για ότι πιστεύετε, ότι μπορείτε να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Αναζητήστε σχετικά πρότυπα για μία συνοδευτική επιστολή εδώ.

Συχνές Ερωτήσεις

Να γράψω για όλη την εργασιακή μου εμπειρία στο βιογραφικό;

Για ένα βιογραφικό διαχειριστή εστιατορίου θα πρέπει να αναφέρετε όλες τις προηγούμενες θέσεις εργασίας σας. Μελετήστε όμως ποιες θέσεις είναι πιο σχετικές με τη θέση για την οποία κάνετε αίτηση και δώστε περισσότερο έμφαση σε αυτές.

Είναι απαραίτητη η συνοδευτική επιστολή με βάση την περιγραφή θέσης εργασίας στο βιογραφικό;

Δεν είναι απαραίτητη η συνοδευτική επιστολή στο βιογραφικό, θεωρείται όμως ένα δυνατό σημείο αφού μπορεί να επιβεβαιώσει τις δεξιότητες και τα χαρίσματα σας.

Είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε σεμινάρια στο βιογραφικό;

Ο κόσμος της γαστρονομίας αλλάζει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Τα σεμινάρια είναι ένας τρόπος για να μένει ένας διαχειριστής εστιατορίου ανταγωνιστικός και ενημερωμένος για τις τάσεις της αγοράς. Επομένως, η συμμετοχή σας σε σεμινάρια θα εκτιμηθεί από τους περισσότερους εργοδότες.

Похожие статьи