Φτιάξτε το καλύτερο βιογραφικό επιστάτη για το 2023 

Ένας επιστάτης είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό και την τακτοποίηση μεγάλων δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων όπως σχολεία και επιχειρήσεις. Επιπλέον αναλαμβάνει πολλές φορές την εκπαίδευση των νέων εργαζομένων, την κατάρτιση χρονοδιαγραμμάτων αλλά και την συνολική απόδοση της ομάδας καθαρισμού.

Средняя оценка для этого шаблона

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται να αναπτύσσεται ένας μεγάλος ανταγωνισμός λόγω των αυξήσεων στους μισθούς των επιστατών.

Το κλειδί για την διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας ως επιστάτης είναι φυσικά ένα καλό βιογραφικό. Δημιουργήστε λοιπόν το κατάλληλο βιογραφικό για το 2023 ενσωματώνοντας 5 βασικές ενότητες στο βιογραφικό σας.

Επιστάτης βιογραφικό

Δημιουργήστε ένα αξιόπιστο προφίλ βιογραφικού

Η πρώτη ενότητα του επιστάτης βιογραφικό θα πρέπει να είναι ένα καλά χτισμένο προφίλ που θα τραβήξει την προσοχή των υπευθύνων πρόσληψης. Για να αρέσει το βιογραφικό σας λοιπόν θα πρέπει να περιέχει μερικά στοιχεία επικοινωνίας όπως τον αριθμό τηλεφώνου, το email και την διεύθυνση του σπιτιού σας. Μην ξεχάσετε επιπλέον να προσθέσετε και μια φωτογραφία έτσι ώστε το προφίλ σας να είναι πλήρως ολοκληρωμένο.

Επιπλέον δεν θα πρέπει να παραλείψετε το σημαντικότερο μια μικρή παράγραφο στην οποία θα αναφέρεται μερικές προσωπικές πληροφορίες για εσάς αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Για παράδειγμα μπορείτε να αναφέρετε την ηλικία σας, λίγα λόγια για την εκπαίδευση σας τα προηγούμενα χρόνια, αν διαθέτετε κάποιο πανεπιστημιακό πτυχίο και άλλα. Στην συνέχεια κάντε αναφορά στις φιλοδοξίες σας και στους στόχους που θέλετε να πετύχετε μέσα από το επάγγελμα του επιστάτη.

Να θυμάστε ότι το προφίλ σας είναι το πρώτο πράγμα που θα δει ο εργοδότης σας και ουσιαστικά αποτελεί τον καθρέφτη του βιογραφικού σας οπότε μην παραλείψετε καμία σημαντική πληροφορία.

Κάντε μια σύντομη αναφορά στις γνώσεις και στις δεξιότητες σας

Είναι πολύ σημαντικό για μια θέση ως επιστάτης να διαθέτετε κάποιες σημαντικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε σε όλες τις αρμοδιότητες σας. Να θυμάστε ότι αυτό που θα κάνει το βιογραφικό σας περισσότερο ενδιαφέρον είναι οι γνώσεις σας.

Παρακάτω θα αναφέρουμε μερικές δεξιότητες που μπορείτε να προσθέσετε στο βιογραφικό σας:

  • Ικανότητες διοίκησης
  • Γνώσεις συντήρησης και επιθεώρησης
  • Ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά)
  • Ομαδικότητα και Οργανωτικότητα
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων
  • Διαπραγματευτικές ικανότητες

Οι δεξιότητες και οι γνώσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την πρόσληψη σας, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τους υπεύθυνους εργοδότες και να αναφέρετε μόνο τις δεξιότητες που όντος κατέχετε.

Η πιο σημαντική ενότητα είναι η εργασιακή εμπειρία

Μια ακόμα σημαντική ενότητα που πρέπει να προστεθεί στο βιογραφικό επιστάτη σας είναι η εργασιακή εμπειρία. Αν λοιπόν διαθέτετε εμπειρία σε ανάλογη θέση θα πρέπει οπωσδήποτε να το αναφέρεται στο βιογραφικό σας.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι για την θέση του επιστάτη τις περισσότερες φορές απαιτείται μια έστω ελάχιστη εμπειρία. Η προϋπηρεσία συνδυαστικά με τις απαραίτητες δεξιότητες και ένα καλό προφίλ βιογραφικού μπορούν να αυξήσουν σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες πρόσληψης.

Επιστάτης βιογραφικό

Αν δεν έχετε εμπειρία σαν επιστάτης αλλά έχετε εργαστεί σε παρόμοιες δουλειές μπορείτε να το αναφέρετε προσθέτοντας ότι μπορείτε λόγο των γνώσεων που κατέχετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις αρμοδιότητες και τα πόστα.

Αν τώρα δεν έχετε κάποια παρόμοια προϋπηρεσία μπορείτε απλά να πείτε ότι έχετε την διάθεση να εκπαιδευτείτε και να μάθετε την δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πιθανότητες πρόσληψης είναι σαφώς μικρότερες αλλά όχι μηδενικές.

Μιλήστε για την εκπαίδευση σας και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει

Μετά την εργασιακή εμπειρία σειρά έχει η εκπαίδευση, σε αυτή την ενότητα αναφερθείτε συνοπτικά στο αντικείμενο που έχετε σπουδάσει ή στα σεμινάρια που έχετε κάνει. Αν έχετε πτυχίο από κάποιο πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ θα πρέπει να το αναφέρεται στο βιογραφικό σας σημειώνοντας και τον τίτλο σπουδών αλλά και την ημερομηνία αποφοίτησης.

Στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε αναφορά στις ξένες γλώσσες που γνωρίζετε και να αναφέρεται επίσης και τα πτυχία που έχετε πάρει. Αν διαθέτετε και μεταπτυχιακό πάνω σε κάποιον κλάδο μπορείτε να προσθέσετε και αυτό για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο το βιογραφικό σας.

Γενικότερα όλες οι γνώσεις που κατέχετε σχετικές αλλά και μη σχετικές με το επάγγελμα θα πρέπει να προστεθούν στο βιογραφικό σας.

Δώστε την κατάλληλη μορφοποίηση στο βιογραφικό σας

Ένα πολύ σημαντικό στάδιο φτάνοντας στην ολοκλήρωσή του περιεχομένου του βιογραφικού είναι η μορφοποίηση. Η μορφοποίηση καθορίζει το κατά πόσο ένα βιογραφικό είναι ελκυστικό στα μάτι και αυτό παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς οι εργοδότες κοιτούν το βιογραφικό για λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα.

Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο πράγμα που βλέπει ο εργοδότης είναι η συνολική εμφάνιση του βιογραφικού από την οποία σχηματίζει και την πρώτη εικόνα η οποία είναι πολύ σημαντική για την διεκδίκηση της θέσης.

Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες λέξεις στο βιογραφικό σας

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες λέξεις κατά την διάρκεια συγγραφής του βιογραφικού σας. Οι λέξεις κλειδιά μπορούν να ανεβάσουν το βιογραφικό σας στις ιστοσελίδες των θέσεων εργασίας αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόσληψης.

Επιστάτης βιογραφικό

Μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία λέξεων κλειδιών στις αγγελίες των θέσεων εργασίας τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε εφημερίδες. Μπορείτε επίσης να βρείτε αρκετές λέξεις κλειδιά για το βιογραφικό επιστάτη με μια μόνο αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Δημιουργήστε μια περίληψη στην οποία θα ενσωματώσετε όλες τις ενότητες του βιογραφικού σας

Οι περισσότεροι υποψήφιοι τοποθετούν την περίληψη εργασίας στην κορυφή του βιογραφικού αλλά μπορείτε να την τοποθετήσετε και στο τέλος. Η περίληψη λοιπόν θα πρέπει να ενσωματώνει όλες τις πληροφορίες όλων των ενοτήτων με απλά λόγια σε μια μικρή παράγραφο των 7 με 10 γραμμών.

Αρχικά μπορείτε να αναφέρετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας και στην συνέχεια να μιλήσετε για την εργασιακή σας εμπειρία, έπειτα μπορείτε να αναφερθείτε σε μερικές από τις δεξιότητες σας και φυσικά στην εκπαίδευση και τα πτυχία σας.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η περίληψη να μην βγει περισσότερο από 200 λέξεις

καθώς η περίληψη θα πρέπει να αναφέρει λίγα και συνοπτικά λόγια και όχι να κουράζει τους εργοδότες.

Η περίληψη είναι αυτή που δίνει στους υπεύθυνους πρόσληψης μια γενική εικόνα για τις επαγγελματικές σας δυνατότητες για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία και να φροντίσετε να μην παραλείψετε σημαντικά στοιχεία.

Εμπνεύσου και δημιούργησε ένα ξεχωριστό βιογραφικό

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι στους εργοδότες αρέσει να βλέπουν βιογραφικά με πολύ καλή μορφοποίηση και με πολύ καλό σχεδιασμό, με λίγα λόγια ψάχνουν τα πιο εντυπωσιακά. Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να κάνεις αποστολή το βιογραφικό σου αλλά δεν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι ικανό να εντυπωσιάσει επισκέψου το βιογραφικό.com.

Επιστάτης βιογραφικό

Στο βιογραφικό.com θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από παραδείγματα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το δικό σου βιογραφικό εύκολα και γρήγορα.

Συχνές ερωτήσεις

Τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν κάνουμε αποστολή βιογραφικού;

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε αποστολή βιογραφικού είναι φυσικά η μορφοποίηση και ο σχεδιασμός του βιογραφικού σας. Για να είναι εντυπωσιακό ένα βιογραφικό εκτός από καλό περιεχόμενο θα πρέπει να διαθέτει και πολύ καλή μορφολογία και σχεδιασμό.

Ποιες δεξιότητες μπορώ να αναφέρω στο βιογραφικό μου;

Κάποιες δεξιότητες που μπορείτε να αναφέρετε είναι: Ικανότητες διοίκησης,

Γνώσεις συντήρησης και επιθεώρησης, Ξένες γλώσσες, Ομαδικότητα και Οργανωτικότητα.

Τι θα πρέπει να περιέχει ένα προφίλ βιογραφικού;

Ένα προφίλ βιογραφικού θα πρέπει να περιέχει κάποια στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνο και email αλλά και μια παράγραφο με τους επαγγελματικούς στόχους.

Ποιο είναι αυτό το χαρακτηριστικό που μπορεί να προωθήσει το βιογραφικό σας στις ιστοσελίδες εργασίας;

Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά μπορείτε να προωθήσετε το βιογραφικό σας τόσο στις λίστες των εργοδοτών όσο και στις ιστοσελίδες εργασίας.

Похожие статьи